Lid worden en contributie

Lid worden is heel eenvoudig. Bezoek een repetitie en speel mee. Heb je een aantal malen meegespeeld, past het niveau bij en lijkt het je leuk toe, dan meld je je aan als lid.

 

Als lid van Da Capo kun je een instrument van ons lenen (mits voorradig). Heb je zelf een instrument, dan kun je jouw instrument bij ons laten verzekeren. 

 

Harmonieorkest tot 14 jaar: €10,- per maand

Harmonieorkest vanaf 14 jaar: €20,- per maand

 

Om een repetitie bij te wonen, vragen wij je om je aan te melden. Stuur hiervoor een e-mail naar info@dacapo-leeuwarden.nl

Lidmaatschap opzeggen

Wil je het lidmaatschap opzeggen? Dat kan uiteraard ook. We vinden het jammer als leden vertrekken, maar gelukkig komen veel leden die ooit zijn vertrokken, weer terug bij onze vereniging.

 

Stuur een e-mail naar info@dacapo-leeuwarden.nl

 

Vermeld in de mail de datum waarop je wilt stoppen met je lidmaatschap, bij voorkeur na de zomervakantie of na de kerstvakantie. De opzegtermijn is één maand; de einddatum is de laatste dag van de maand.

Als je dan alle spullen hebt ingeleverd (muziek en eventueel je instrument als dit van de vereniging is), stopt de contributie en ben je geen lid meer. 

Donateurs

Da Capo ontvangt geen subsidies, maar is voor haar inkomsten afhankelijk van contributies, donaties, opbrengsten uit acties en optredens. Als vereniging zijn wij blij met u als donateur. U draagt de vereniging een warm hart toe en uw bijdrage vormt een welkome aanvulling op ons budget. De minimum bijdrage is €15,- per jaar. U ontvangt dan tweemaal per jaar onze digitale nieuwsbrief en een kaartje voor het jaarlijkse verenigingsconcert.

 

Wilt u donateur worden? Stuur dan een e-mail met als onderwerp 'donateur' naar info@dacapo-leeuwarden.nl en vermeld daarin uw telefoonnummer. Wij nemen dan contact met u op. 

 

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb